دانشگاه بین المللی زاگرس نکته و تست کلاسینو کنکور 99

نکته و تست کلاسینو کنکور 98

تخفیف ماز
  • استاد : شاهین راضیان

  • مقطع : پیش دانشگاهی

  • حجم جزوه : 1.14 مگ

  • تاریخ : 16/12/01

  • تعداد بازدید : 2147

  • نظرات : ۰

  • نویسنده : konkuru

جزوه نکات پروتئین سازی شاهین راضیان

جزوه نکات پروتئین سازی شاهین راضیان

جزوه نکات پروتئین سازی شاهین راضیان

یک جزوه خوب از فصل اول زیست شناسی پیش دانشگاهی مبحث پروتئین سازی اثر شاهین راضیان عزیز و گرامی

کانال تلگرام سایت کنکوریو  هر روز با برترین جزوات کنکوری در خدمت شما می باشد.

آدرس کانال تلگرام سایت کنکوریو : konkuru@

آزمون آنلاین سایت کنکوریو : konkuru.ir/azmoon

برای مطالعه بیشتر :

جزوه نکات پروتئین سازی شاهین راضیان

می دانیم که پروتئینها یکی از انواع درشت‌مولکول‌های زیستی و مواد آلی بزرگی  هستند که از زیرواحدهایی به نام اسید آمینه ساخته شده‌اند. پروتئین‌ها مانند زنجیری از یک کلاف سه‌بعدی بسپارهایی هستند که از ترکیب اسیدهای آمینه حاصل می‌شوند. اسیدهای آمینه مثل یک زنجیر خطی توسط پیوند پپتیدی میان گروه‌های کربوکسیل و آمین مجاور به یکدیگر متصل می‌شوند تا یک پلی پپتید را به وجود بیاورند.

جزوه نکات پروتئین سازی شاهین راضیان

پروتئین ها از اتصال اسیدهای آمینه به یکدیگر از طریق پیوند پپتیدی بدست می‌آیند. تشکیل پیوند پپتیدی و قرار گرفتن ترتیب اسیدهای آمینه که برای هر پروتئین اختصاصی است، به سادگی امکان پذیر نیست. به همین دلیل می‌بایست در یاخته مکانیسم ویژه‌ای وجود داشته باشد که بتواند ویژگی پروتئینها را حفظ کند. بیوسنتز پروتئینها در واقع ترجمه ترتیب نوکلئوتیدی اسید نوکلئیک DNA در مولکول پروتئین است. انتقال اطلاعات از DNA به مولکول پروتئین بوسیله RNAها ، بویژه mRNA امکانپذیر است. بدین ترتیب برای هر پروتئین ، mRNA اختصاصی آن پروتئین وجود دارد.

جزوه نکات پروتئین سازی شاهین راضیان

به عبارت دیگر هر پروتئین در روی DNA ، ژن اختصاصی دارد که اطلاعات آن ژن در mRNA رونویسی و در مولکول ترجمه می‌شود. در بیوسنتز پروتئینهایی که در ساختارشان بیش از چند اسید آمینه دارند، وجود یک مکانیسم سنتزی که در آن ترکیبات و عوامل بسیاری دخالت می‌کنند، الزامی است. این مکانیسم به یک سیستم رمز یاب نیاز دارد که بطور خودکار واحد اسید آمینه معینی را در موقعیت ویژه‌ای از زنجیره پروتئینی قرار می‌دهد.

جزوه نکات پروتئین سازی شاهین راضیان

ترتیب اسیدهای آمینه در یک پروتئین توسط ژن مشخص می‌شود. اگرچه کد ژنتیک ۲۰ تا اسید آمینه استاندارد را معرفی می‌کند، در بعضی از اندامگان‌ها (ارگانیسم‌ها) کد ژنتیک شامل سلنوسیستئین و در بعضی از آرکی‌باکتری‌ها پ یرولزین می‌باشد. گاهی در پروتئین‌ها دگرگونی به وجود می‌آید: یا قبل از آنکه پروتئین بتواند به وظایفش در یاخته عمل کند و یا به عنوان قسمتی از مکانیسم بازرسی. پروتئین‌ها معمولاً به یکدیگر می‌پیوندند تا یک وظیفه‌ای را با یکدیگر انجام دهند که این خود باعث استوار شدن پروتئین می‌شود. چون ترتیب‌های نامحدودی در توالی و طول زنجیره اسید آمینه‌ها در تولید پروتئین‌ها وجود دارد، از این رو انواع بی‌شماری از پروتئین‌ها نیز می‌توانند وجود داشته باشند. پروتئین‌های درون‌یاخته‌ای در بخشی از یاخته به نام ریبوزوم توسط آران‌ای (RNA) ساخته می‌شوند.

منبع: رشد- ویکیپدیا

بخش دانلود

رمز فایل : www.konkuru.ir
منبع : www.konkuru.ir
فرمت فایل : pdf

مطالب مرتبط

جزوه زیست مبحث پروتئین سازی استاد کرامت

1840: view

جزوه کنکوری فصل ۱ زیست شناسی پیش ۱ مبحث پروتئین سازی

1346: view

جزوه زیست مبحث پروتئین سازی استاد سحابی

1633: view

جزوه فصل 1 و 2 زیست پیش (پروتئین سازی ،تکنولوژی زیستی)

2312: view

جمع بندی و خلاصه نکات مهم زیست پیش 1 / دهقانی

2673: view

جزوه زیست شناسی مبحث ترجمه با سوال و پاسخ تشریحی

3242: view

جزوه مهمترین نکات زیست شناسی پیش دانشگاهی

3480: view

جزوه پروتئین سازی هفت خوان زیست شناسی

3013: view

کمی درباره مدیر

یک دیدگاه بگذارید