-
استاد :
-
مقطع :
-
حجم جزوه :
-
تاریخ : 24/03/10
-
تعداد بازدید : 120
-
نظرات : ۰
-
نویسنده : Konkuru Konkuru
نمونه سوالات شیمی یازدهم همراه با پاسخنامه ۱۴۰۲
۱-از بین دو واژه ی داده شده مورد مناسب را انتخاب کنید.
الف)مزه ی ترش میوه هایی مانند ریواس ولیمو ترش ناشی از وجود گروه عاملی (استری/اسیدی)در ساختار ان هاست.
ب)هندوانه و گوجه فرنگی محتوی(لیکوپن/منتول)بوده که فعالیت رادیکال ها را کاهش می دهد.
پ)از جمله موادی که در ساختار ان ها پلی سیاتو اتن موجود است می توان(پتو/سرنگ)را نام بد.
ت)به پلی اتن های موجود در لوله های پلاستیکی و دبه های اب (پلی اتن سبک/پلی اتن سنگین)می گویند.
۲-درست یا نادرست بودن عبارت های زیر را مشخص کرده و شکل صحیح عبارت های نادرست را بنویسید.
الف)عناصر الومینیوم و منیزیم و سدیم دارای رسانایی گرمایی و الکتریکی بالایی هستند.
ب)بنزوییک اسید که در میوه هایی مانند تمشک و توت فرنگی وجود دارد به عنوان کاتالیزگر در واکنش فساد مواد غذایی عمل می کنند.
پ)انحلال پذیری بوتانول در اب بیشتر از انحلال پذیری متانول در اب هست.
۳-به پرسش های زیر پاسخ دهید.
الف)چرا مواد غذایی در هوای ازاد و در معرض اکسیژن سریع تر فاسد می شوند؟
ب)چرا سرعت واکنش فلزهای سدیم و پتاسیم در شرایط یکسان با اب سرد با یکدیگر متفاوت است؟
۴-در دو استوانه ی مدرج یکسان الکان های مایعی ریخته ایم.دو گلوله ی یکسان AوB را به طور همزمان درون استوانه های مدرج رها می کنیم.اگر گلوله ی B زودتر به ته استوانه برسد:
الف)گرانروی الکان کدام ظرف بیشتر است؟چرا؟
ب)کدام الکان چسبنده تر است؟
پ)نقطه ی جوش الکان AوB رابا ذکر دلیل مقایسه کنید.
۵-با توجه به فرمول ساختاری ترکیب روبه رو به پرسش های زیر پاسخ دهید.
الف)فرمول مولکولی ایت ترکیب را بنویسید.
ب)نام گروه عاملی A مشخص شده در شکل را بنویسید.
پ)ایا این ترکیب را می توان جزو ترکیب های اروماتیک دسته بندی کرد؟(دلیل بنویسید)
منبع:ایتا,کانال تدریس یار دهم
دسته بندی
شیمی , نمونه سوالات امتحانیبخش دانلود