-
استاد :
-
مقطع : یازدهم
-
حجم جزوه : 2 MB
-
تاریخ : 22/11/06
-
تعداد بازدید : 733
-
نظرات : ۰
-
نویسنده : sunrise sunrise
جزوه شیمی مبحث سینتیک استاد نصرت جو پایه یازدهم
جزوه شیمی مبحث سینتیک استاد نصرت جو پایه یازدهم دنیایی از اطلاعات جالب را در رابطه با علم شیمی در اختیار شما قرار می دهد. به گونه ای که با مطالعه این جزوه هم دانش عمومی شما افزایش می یابد و هم می توانید، بسیاری از سوالات سخت کنکور و امتحانات نهایی را پاسخگو باشید. این جزوه با حجم پایینی بارگزاری می شود و اطلاعات دقیقی در اختیار شما قرار می دهد. در این جزوه کلیه مطالب به صورت نموداری و شاخه ای ارائه شده و هر یک از آن ها برای دانش آموزان ارزشمند خواهند بود. در ادامه بخش هایی از آن را شرح می دهیم.
غذای سالم:
برخی روش های افزایش مدت زمان ماندگاری مواد غذایی خشک کردن میوه ها تهیه ترشی و نمک سود کردن
برای افزایش زمان ماندگاری نگهداری مواد غذایی در محیط های سرد خشک و تاریک توصیه می شود.
عواملی مانند رطوبت نور اکسیژن و دما میزان فساد مواد غذایی را افزایش می دهند.
گاز اکسیژن واکنش پذیری زیاد مواد غذایی در معرض آن سریعتر نام فاسد می شوند.
وجود پوست در میوه و خشکبار مانع از ورود اکسیژن و جانداران ذره بینی می شود.
راه های نوین افزایش زمان ماندگاری مواد غذایی تهیه کنسرو بسته بندی نوین افزودن نگهدارنده ها خالی کردن هوای درون ظرف در بسته بندی.
سینتیک شیمیایی:
بررسی آهنگ تغییر شیمیایی در واکنش ها و عوامل موثر بر آهنگ واکنش
شاخه ای از علم شیمی که به بررسی شرایط و چگونگی انجام واکنش های شیمیایی.
آهنگ واکنش:
معیاری برای زمان ماندگاری مواد است.
نشان می دهد که هر تغییر شیمیایی در چه مدت زمانی انجام می شود.
هر چه مدت زمان انجام یک واکنش کمتر باشد آهنگ انجام تند تر واکنش سریع تر انجام می شود.
دسته بندی
شیمیبخش دانلود