-
استاد :
-
مقطع : هشتم
-
حجم جزوه : 8 MB
-
تاریخ : 21/10/23
-
تعداد بازدید : 921
-
نظرات : ۰
-
نویسنده : konkuru
جزوه جامع علوم استاد مرادی پایه هشتم
جزوه جامع علوم استاد مرادی پایه هشتم را در این بخش تقدیم حضورتان می کنیم که در طول سال تحصیلی می توانید از مطالب مفید این جزوه استفاده کنید. این جزوه به صورت پرسش و پاسخ طراحی شده است و از این رو نمرات کلاسی شما را به طرز شگفت انگیزی افزایش می دهد. اگر می خواهید در رقابت از دوستان و همکلاسی های خود پیشی بگیرید این جزوه را مطالعه کنید.
انواع مخلوط را نام ببرید؟
۱- مخلوط های ناهمگن (غیر یکنواخت)
۲-مخلوط های همگن (یکنواخت یا محلول)
به چه مخلوط های ناهمگن( غیر یکنواخت) می گویند؟
به مخلوطی میگویند که اجزای سازنده آن به طور یکنواخت در همه جا پخش نشده اند و در بیشتر موارد می توان همه از اجزای مخلوط را به آسانی تشخیص داد.
سالاد، آجیل، شربت معده آب گل آلود همگی مخلوط ناهمگن هستند.
ویژگی مهم مخلوط های ناهمگن چیست؟
۱- قابل تشخیص بودن اجزای مخلوط ۲- پخش غیر یکنواخت است ۳- اجزای آن قابل دیدن می باشد.
سوسپانسیون چیست؟
مخلوطی ناهمگن است که در آن ذرات یک جامد به صورت معلق در آب پراکنده شده است.
مانند: دوغ، آب لیمو، شربت خاک شیر و شربت معده
آب گل آلود یک سوسپانسیون طبیعی است
آجیل مخلوطی همگن است یا ناهمگن؟ ناهمگن
زیرا ۱- اجزای با چشم قابل مشاهده است ۲-به راحتی می توانیم اجزای آن را از هم جدا کنیم. ۳- اجزای آن به طوری غیر یکنواخت پخش شده اند
روش تشخیص مخلوط سوسپانسیون چگونه است؟
سوسپانسیون ها در حالت عادی ناپایدار هستند و پس از مدتی نگهداری در حالت سکون، ذرات جامد آن ته نشین می شوند. مانند: آب گل آلود که پس از مدتی خاک آن ته نشین می شود و آب زلال می شود.
مخلوط های همگن( یکنواخت یا محلول) چیست؟
در این مخلوط اجزای تشکیل دهنده به طور یکنواخت در همه جا پخش شده اند و نمی توان به راحتی اجزای تشکیل دهنده آن را تشخیص داد و آنها را از هم جدا کرد به مخلوط های همگن محلول نیز می گویند.
دسته بندی
جزواتبخش دانلود