-
استاد : امین محمدی
-
مقطع : پیش دانشگاهی
-
حجم جزوه : 2.93 مگ
-
تاریخ : 16/02/03
-
تعداد بازدید : 1741
-
نظرات : ۰
-
نویسنده : konkuru
درسنامه زیست پیش 1 پیدایش و گسترش گونه ها
نگرشی نو به زیست شناسی کنکور (به سبک سوالات کنکور های سال های گذشته)
مولف این جزوه : امین محمدی
سخن امین محمدی مولف این جزوه :
امین محمدی هستم دانشجو پسشکی قزوین
این جزوه حاصل نکات خودم و نکات برخی کتاب ها و جروات می باشد.
اما نکته اصلی اینه که همشو طوری نوشتم که خوب توی دهنتون بمونه.
این جزوه هنوز ویراستاری نشده و شکلی به آن اضافه نشده است . اگر مشکلی در آن می بینید لطفا برام ایمیل کنید تا در کتابی که در دست تالیف است مشکلات رفع شود.
جیمیل امین محمدی : amindr.mohamadi@gmail.com
برخی از مهم ترین عناوین داخل جزوه :
اتمسفر اولیه زمین , الگوی سوپ بنیادین , مولکول های هیدروژن دار , آزمایش میلر , آمینو اسید , پروتئین , مبحث رونویسی , دئوکسی ریبو نوکلئوتیدها , عوامل تجدید نظر شدن الگوی حباب , ایراد اصلی الگوی سوپ بنیادین , اتمسفر (جو زمین) , مزایای حباب , کواسروات ها , لیپید ها , مخلوط روغن و سرکه , غشای دو لایه , توانایی تغییر نسبت سطح , میکروسفرها , تنوع مونومر در میکروسفر ها , کاندیدا آلبیکنز , عامل برفک دهان , مقایسه کواسروات ها و میکروسفر ها , نقش احتمالی کاتالیزگرها , خاستگاه متابولیسم , پیدایش گونه ها , گسترش گونه ها , پیدایش و گسترش گونه ها , جزوه , جزوه زیست پیش , جزوه رایگان , جزوه رایگان زیست شناسی , …
امیدوارم از این جزوه عالی نهایت استفاده رو ببرید.
راستی اگر اینستاگرامی و یا تلگرامی هستید می توانید مارو در این شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال رسمی سایت کنکوریو در تلگرام : konkuru@
پیج رسمی سایت کنکوریو در اینستاگرام: konkuru@
با تشکر مدیریت کنکوریو
دسته بندی
جزوات , زیست و زمین شناسیبخش دانلود
برچسب ها
آزمایش میلر آمینو اسید اتمسفر (جو زمین) اتمسفر اولیه زمین الگوی سوپ بنیادین امین محمدی ایراد اصلی الگوی سوپ بنیادین پروتئین پیدایش گونه ها پیدایش و گسترش گونه ها تنوع مونومر در میکروسفر ها توانایی تغییر نسبت سطح جزوات امین محمدی جزوه جزوه امین محمدی جزوه رایگان جزوه رایگان زیست شناسی جزوه زیست امین محمدی جزوه زیست پیش خاستگاه متابولیسم دئوکسی ریبو نوکلئوتیدها عامل برفک دهان عوامل تجدید نظر شدن الگوی حباب غشای دو لایه کاندیدا آلبیکنز کواسروات ها گسترش گونه ها لیپید ها مبحث رونویسی مخلوط روغن و سرکه مزایای حباب مقایسه کواسروات ها و میکروسفر ها مولکول های هیدروژن دار میکروسفرها نقش احتمالی کاتالیزگرها