-
استاد :
-
مقطع : یازدهم
-
حجم جزوه :
-
تاریخ : 22/01/10
-
تعداد بازدید : 677
-
نظرات : ۰
-
نویسنده : konkuru
جزوه شیمی مبحث غذای سالم استاد روحی پایه یازدهم
جزوه شیمی مبحث غذای سالم استاد روحی پایه یازدهم با حجم بسیار کمی تدوین شده است و به همین خاطر مطالعه آن در زمان کوتاهی انجام می شود.
انرژی از راه های گوناگون با ماده ارتباط دارد آن چنانکه کاهش جرم خورشید عنوان تنها منبع حیات بخش انرژی تبدیل ماده به انرژی را تایید می کند.
غذا همواره نقش محوری در رشد تندرستی و زندگی انسان داشته است بررسی ها نشان می دهد که نیاکان ما بیشتر وقت خود را صرف تهیه وعده های غذایی می کردند آن چنان که در طول روز اغلب در جست و جوی غذا و جمع آوری دانه های خوراکی بودند. آنها به تدریج یاد گرفتند که دانه ها را بکارند و فرآورده ها را درو کنند. فرآیندی که باعث شد انسان ها حبوبات غلات و……. را به مقدار زیادی تولید کنند.
سرانه مصرف ماده غذایی: مقدار میانگین مصرف آن را به ازای هر فرد در یک گستره ی زمانی معین نشان می دهد.
خود را بیازمایید:
جدول روبرو سرانه ی مصرف سالانه برخی مواد خوراکی را نشان می دهد.
با توجه به آن به پرسش های مطرح شده پاسخ دهید.
الف) دیابت بزرگسالی یکی از بیماری های شایع در ایران است. مصرف بی رویه ی کدام مواد در گسترش این بیماری نقش دارد؟
ب) گوشت قرمز و ماهی افزون بر پروتئین محتوای انواع ویتامین و مواد معدنی است.
چه پیشنهادهایی برای گنجاندن آنها در برنامه غذایی خانواده خود دارید؟
پ) شیر و فرآورده های آن منبع مهمی برای تامین پروتئین و به ویژه کلسیم است. کارشناسان تغذیه بر مصرف مناسب آنها برای پیشگیری و ترمیم پوکی استخوان تاکید دارند.اگر شما یک مدیر تصمیم گیرنده در کشور باشید چه راهکارهایی برای افزایش مصرف آنها ارائه می کنید؟
دسته بندی
شیمیبخش دانلود