-
استاد : علیرضا زارع
-
مقطع : یازدهم
-
حجم جزوه : 3 مگ
-
تاریخ : 18/08/18
-
تعداد بازدید : 11424
-
نظرات : ۰
-
نویسنده : konkuru
جزوه شیمی یازدهم فصل ۲ علیرضا زارع
یک جزوه بسیار عالی از شیمی یازدهم فصل دوم اثر استاد علیرضا زارع عزیز و بزرگوار از سری کتاب های ۷۴۷ استاد زارع
کمی از داخل جزوه :
نکته طلایی:تبدیل انرژی به ماده و بلعکس از دستاوردهای آلبرت انیشتین بوده است.رابط این دو کمیت مهم فیزیکی سرعت نور است.
نکته طلایی: مهمترین حوزه های صنایع غذایی عبارتند از:
۱- تولید ۲- حمل و نقل ۳- نگه داری ۴- فرآوری
تولید غذا در حجم انبوه←هدف صنایع غذایی
آیا می دانید ، علوم و صنایع غذایی به مجموعه ای از علوم و فنون گفته می شود که به بررسی کیفیت فیزیکی ، شیمیایی و زیست شناختی فراورده های کشاورزی و دامی و شیلات از لحاظ تولید، تبدیل، فراوری نگهداری و حمل و نقل می پردازد به گون های که از مواد خام تا غذای آماده مصرف را پوشش می دهد.
هنگام روزه داری به ویژه نزدیک افطار اغلب احساس گرسنگی و سرما میکنید. در این شرایط، بدن نیاز به ماده و انرژی دارد تا دمای خود را کنترل کند. پس از افطار احساس گرمی دلچسبی خواهید داشت زیرا انرژی مواد غذایی در حال آزاد شدن است.
پیشرفت دانش و فناوری موجب شده است که تولید فراورده های کشاورزی و دامی افزایش یابد و غذا به روش صنعتی تولید شود.
نکات طلایی جدول بالا(در جزوه): -مصرف نان در ایران تقریبا بیش از چهار برابر میانگین جهانی است.
-مصرف برنج تقریبا یک و نیم برابر میانگین جهانی است.
-مصرف شکر شش برابر شش برابر میانگین جهانی است.
-مصرف نمک دو برابر میانگین جهانی است.
– مصرف روغن یک و سه دهم برابر میانگین جهانی است.
-مصرف حبوبات و شیر و سبزیجات و همچنین ماهی و تخم مرغ و میوه و گوشت قرمز کمتر از میانگین جهانی است.
استاد علیرضا زارع بزرگوار مولف کتاب های ۷۴۷ شیمی یکی از برترین اساتید شیمی کشوری می باشند.
تشکر ویژه از این استاد بزرگوار بابت تهیه و تنظیم بهترین جزوات شیمی کشوری.
بخش دانلود
برچسب ها
بهترین جزوه شیمی یازدهم بیوگرافی علیرضا زارع جزوات علیرضا زارع جزوه جزوه پر نکته شیمی یازدهم جزوه شیمی یازدهم جزوه شیمی یازدهم برای کنکور جزوه شیمی یازدهم فصل دوم جزوه فوق العاده برای شیمی یازدهم جزوه کنکوری شیمی یازدهم علیرضا زارع جزوه نکته دار شیمی یازدهم شیمی شیمی یازدهم شیمی یازدهم برای کنکور شیمی یازدهم فصل 2 علیرضا زارع کنکور در شیمی یازدهم نکته های فصل دوم شیمی یازدهم